Reparatiedienst

Reparatiedienst

Maak online uw reparatie-afspraak!

Vanaf nu kan u het onderhoud en de reparaties aan uw  - bij ons aangekochte - fiets ook zelf inplannen!

Dit kan – heel eenvoudig – via onze online reparatieplanner.  U meldt zich aan via een bestaand account (Google, Facebook, Windows Live) of maakt een nieuw account aan. Wees gerust, dit hoef je slechts éénmaal te doen!

Daarna zijn je gegevens gekoppeld aan je reeds gekende gegevens in ons klantenbestand. Volg daarna de aangegeven stappen:

  • geef de nummer van je servicebeurt in OF duid de juiste fiets aan  OF voer je fietsgegevens in
  • geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de gewenste werkzaamheden
  • kies een dag van afspraak

OPGELET!  De dag die u aanklikt om een afspraak te maken, is de dag waarop uw fiets in principe hersteld wordt. U dient uw fiets 1 werkdag voor de afspraak of ten laatste om 10u de dag van uw afspraak te brengen! Hou hierbij rekening met de openingsuren van de werkplaats.

Om ervoor te zorgen dat je je geliefde fiets niet lang
​​​​​​​moet missen,

  
  • vragen wij voor elke reparatie / onderhoud vooraf een afspraak te maken
  • ​​​​​​​zullen wij enkel onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren aan fietsen die bij ons aangekocht werden en indien mogelijk, ook bv. oudere fietsen van klanten die reeds een fiets bij ons kochten en/of reeds bij ons op onderhoud kwamen.

Heeft u panne en heeft u uw fiets dringend terug nodig?
​​​​​​​Bel ons op 014 61 84 00 en we doen er alles aan om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Alle overige reparaties of nazichten, kunnen ingepland worden via onze online reparatieplanner, via ons contactformulier of telefonisch.

Maak hier uw reparatie-afspraak!

Maak meteen online een afspraak met onze reparatiedienst en wij doen de rest​​​​​​​

OPENINGSUREN WERKPLAATS (NA AFSPRAAK)​​​​​​​

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:30 - 12:30u & 13:30-18:00u
Woensdag
08:30 - 12:30u & 13:30-18:00u
Donderdag
GESLOTEN
Vrijdag
08:30 - 12:30u & 13:30-18:00u
Zaterdag
08:30 - 17:00u
Zondag
GESLOTEN
Feestdagen
GESLOTEN

We zijn een officieel servicecentrum van onze geliefde partners

Bosch eBike Service

Toen in augustus 2010 de eerste elektrische fietsen met het Bosch eBike Systeem gepresenteerd werden (dit waren Cannondales!) waren we er als eerste bij om dit nieuwe product te testen, verkopen en onderhouden. Tot onze grote voldoening!
​​​​​​​ 
De weinig “kinderziektes”, de grote evolutie en de betrouwbare kwaliteit van de Bosch eBike Systemen heeft ons resoluut doen kiezen voor elektrische fietsen met het Bosch eBike Systeem. Al onze techniekers volgen dan ook jaarlijks een intensief trainingsprogramma bij Bosch eBike Systems. Dit gecombineerd met hun jarenlange ervaring met dit systeem, zorgt voor persoonlijk advies, vlotte service na verkoop, snelle oplossingen en veel tevreden klanten.

Competentie in de vakhandel

Bosch eBike Systems biedt de vakhandel jaarlijks een op het actuele productfolio afgestemd trainingsprogramma aan. Onze eBike-professionals, die kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de branche, leiden eBike-verkopers en monteurs op, zodat ze jou de best mogelijke service kunnen garanderen.

Shimano Service Center

Als Shimano Service Center zijn wij uw lokale Shimano gecertificeerde fietsspecialist.  Dat wil zeggen dat:

1. We voor je klaar staan Uw fiets is onze nummer één prioriteit, dus u bent altijd welkom. Wij staan voor u klaar om u vragen te beantwoorden, uw fiets te servicen of u de nieuwste technologieën te laten zien.

2. We garant staan voor een professionele fietsservice bij jouw in de buurt Wij doen meer dan alleen fietsen repareren, wij geven er écht om. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen. Onze Shimano-getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud. We bieden ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid bij de zorg voor jouw fiets.

Laatste technologie en originele onderdelen

Je kunt Shimano Service Centers in heel Europa terugvinden. Van Italië tot IJsland, wij staan tot je dienst, altijd en overal. Elk Service Center biedt ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid bij de zorg voor jouw fiets.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.