Over Ons

Over ons

Wij zorgen ervoor dat u tevreden weg fietst en blijft fietsen!

Bij Fietsen Kim doen we ons uiterste best om de juiste fiets te vinden op maat van de klant. Persoonlijk advies, vriendelijke bediening en een goede service mogen natuurlijk niet ontbreken! Ons team werkt met veel plezier en de nodige passie aan uw fiets. Dit komt tot uiting in de gedrevenheid op elke werkplek, reparatie of verkoop, wij staan voor u klaar.

We zijn dealer van topmerken zoals: Cannondale, Batavus, Sparta, Tern, Loekie en J. Guillem.  Daarnaast hebben we alle accessoires in huis voor u en uw fiets, voor sportief, dagelijks of recreatief gebruik.  Van tassen en regenjassen tot fietskettingen, kinderzitjes en fietsondergoed, wij helpen u graag op weg!

Sinds onze opening in 2010 streven we er dagelijks naar volgende filosofie waar te maken en over te brengen naar onze klanten:

“waar JIJ het belangrijkst bent” 

daarom maken wij graag tijd voor jou om te luisteren naar jouw wensen en behoeften, een duidelijke uitleg en gericht advies te geven in een vriendelijke aangename omgeving waar je steeds opnieuw (dus ook  achteraf) welkom bent!"

Wenst u advies in te winnen over een nieuwe fiets, wenst u een offerte op te laten maken (al dan niet voor een leasefiets) of een fiets te bestellen?  Kortom, wenst u ook te genieten van deze optimale service? Maak dan VOORAF EEN AFSPRAAK, zodat je wachttijden vermijdt en we je ten volle van dienst kunnen zijn!

Interesse in een nieuwe fiets?

Wenst u accessoires of kledij aan te kopen en krijgt u hierbij graag professioneel advies? Daarvoor kan u ook een afspraak inplannen of terecht op momenten dat wij geopend zijn zonder afspraak.  Hou er wel rekening mee dat er dan wachttijden kunnen gelden.

Ook na je aankoop komt u bij ons op de eerste plaats! Dit doen we o.a. door:
  •  
  • u een duidelijke uitgebreide uitleg te geven bij afhaling van je fiets
  • u tips en advies te geven over het onderhoud en poetsen van je fiets
  • u te verwittigen wanneer het tijd is voor een eerste gratis nazicht en uw jaarlijkse nazichten
  • u de mogelijkheid te bieden de garantie op de elektrische onderdelen van je elektrische fiets te verlengen tot 5 jaar – van ons uit
  • uw herstellingen en onderhoud met vakkennis, liefde en passie voor de fiets uit te voeren, binnen een zo kort mogelijke hersteltermijn.
  •  

Reparatiedienst

Om ervoor te zorgen dat je je geliefde fiets niet lang moet missen,

  • vragen wij voor elke reparatie / onderhoud vooraf een afspraak te maken
  • zullen wij enkel onderhoud en herstellingen kunnen uitvoeren aan fietsen die bij ons aangekocht werden en indien mogelijk, ook bv. oudere fietsen van klanten die reeds een fiets bij ons kochten en/of reeds bij ons op onderhoud kwamen.

Heeft u panne en heeft u uw fiets dringend terug nodig?

Bel ons op 014 61 84 00 en we doen er alles aan om u zo snel mogelijk verder te helpen.
Alle overige reparaties of nazichten, kunnen ingepland worden via onze online reparatieplanner, via ons contactformulier of telefonisch.

CONTACTFORMULIER
ONLINE REPARATIEPLANNER

Bosch

Toen in augustus 2010 de eerste elektrische fietsen met het Bosch eBike Systeem gepresenteerd werden (dit waren Cannondales!) waren we er als eerste bij om dit nieuwe product te testen, verkopen en onderhouden.  Tot onze grote voldoening!  

De weinig “kinderziektes”, de grote evolutie en de betrouwbare kwaliteit van de Bosch eBike Systemen heeft ons resoluut doen kiezen voor elektrische fietsen met het Bosch eBike Systeem. Al onze techniekers volgen dan ook jaarlijks een intensief trainingsprogramma bij Bosch eBike Systems.  Dit gecombineerd met hun jarenlange ervaring met dit systeem, zorgt voor persoonlijk advies, vlotte service na verkoop, snelle oplossingen en veel tevreden klanten.

Accessoires

Om te kunnen genieten van een optimale fietservaring bent u best goed voorzien van de nodige accessoires.  Gaande van (waterdichte) fietstassen tot de juiste onderhouds- en reinigingsproducten, van gps tot indoortrainer, van kinderstoel tot sportvoeding.

Bovendien geeft comfortabele en mooie fietskledij u een extra boost om er een mooi fietsseizoen van te maken! Bent u klaar om ervoor te gaan door weer, wind en hopelijk veel zon?

Weet u welke accessoires, voeding, toebehoren,… u nodig heeft en u geraakt niet bij ons tijdens de openingsuren of wil vermijden te moeten aanschuiven? 
Dan kan u deze bestellen, wij zetten uw bestelling klaar en u haalt deze op. 

Shimano Service Center

Als Shimano Service Center zijn wij uw lokale Shimano gecertificeerde fietsspecialist.  
Dat wil zeggen dat:

1. We voor je klaar staan
Uw fiets is onze nummer één prioriteit, dus u bent altijd welkom. Wij staan voor u klaar om u vragen te beantwoorden, uw fiets te servicen of u de nieuwste technologieën te laten zien.

2. We garant staan voor een professionele fietsservice bij jouw in de buurt

Wij doen meer dan alleen fietsen repareren, wij geven er écht om. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen.  Onze Shimano-getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud.  We bieden ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid bij de zorg voor jouw fiets.

Vragen over ons aanbod of onze service?

CONTACTEER ONS

Wat anderen zoal zeggen

“Een zeer uitgebreide en deskundige uitleg gehad van Kim en Co. Telkens snel verder geholpen met een glimlach en advies!”

Filip Claessen

Cannondale Gravelbike
“Topdag gehad in de Ardennen. Elektrische testfiets Cannondale onder de loep genomen met een positief resultaat!”

Wies Baeyens

Cannondale Elektrische Testfiets
“Zeer tevreden over de flexibiliteit en klantgerichtheid. Deugdelijk, nuttig en professioneel advies dat in mensentaal.”

Bart Lenaerts

Aankoop nieuwe E-bike

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.