Jaarlijkse vakantie van dinsdag 16 juli 2024 t.e.m zaterdag 3 augustus 2024


Het is weer zover: de zomerperiode staat voor de deur en daarom komt ook onze jaarlijkse vakantie eraan. Bij Fietsen Kim sluiten we de deuren vanaf dinsdag 16 juli 2024 tot en met zaterdag 3 augustus 2024.

Wees voorbereid en plan vooruit!

Denkt u aan een onderhoud of reparatie voor uw fiets?

Tijdens onze jaarlijkse vakantie van dinsdag 16 juli 2024 t.e.m zaterdag 3 augustus 2024 zullen wij gesloten zijn, maar ons online boekingssysteem blijft beschikbaar voor het inplannen van uw afspraken na de vakantie.

Stuur je een e-mail, hou er dan rekening mee dat de e-mails zullen worden beantwoord vanaf 6 augustus 2024, als we weer fris en uitgerust terug zijn.

Wij zijn er weer voor u vanaf dinsdag 6 Augustus 2024

We openen onze deuren weer op dinsdag 6 augustus. Klaar om u wederom te verwelkomen en te voldoen aan al uw fietsbehoeften. Of het nu gaat om die nieuwe racefiets waar u over droomt, het testen van de nieuwste E-bikes of die nieuwe fietsschoenen, helm of fietstas die u nodig heeft.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Wij hopen dat iedereen een even fantastische vakantie mag beleven als wij. Geniet van de zomer, de vrijheid op twee wielen, en we zien u graag terug voor meer fietsavonturen na onze jaarlijkse vakantie van dinsdag 16 juli 2024 t.e.m zaterdag 3 augustus 2024.

Heeft u in de tussentijd vragen of wilt u alvast uitkijken naar een nieuwe fiets of service? Bezoek dan onze website Fietsen Kim voor inspiratie en informatie.

Telefoon: +32 (0)14 61 84 00 E-mail: info@fietsenkim.be Adres: Kerkstraat 6, 2350 Vosselaar

Image description

Contact | Fietsen KIM Vosselaar

Onze klanten kunnen rekenen op onze professionele en persoonlijke service, creativiteit, expertise en jarenlange ervaring in stadsfietsen, elektrische fietsen, ???????racefietsen, mountainbikes en kinderfietsen.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.