Ontdek de Kracht van Etixx bij Fietsen Kim


Vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de winkel: de producten van Etixx

We hebben ons assortiment uitgebreid met de professionele voedingslijn van Etixx. Dit merk staat bekend om zijn wetenschappelijk onderbouwde sportvoeding en supplementen die zijn ontworpen om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Maar wat maakt Etixx zo uniek en hoe kan het uw fietservaring verbeteren?

Een revolutie in sportvoeding

Fietsen Kim heeft altijd aan de voorhoede gestaan om u te voorzien van topfietsen en -diensten. Vandaar ook onze keuze voor Etixx, die dezelfde waarden van kwaliteit en innovatie met zich meebrengt. Of u nu een amateur bent of een pro, de producten van Etixx bieden de noodzakelijke ondersteuning voor, tijdens en na uw fietsrit.

Voordat u de pedalen raakt

Een goed begin is het halve werk, nietwaar? Met de pre-workout boosters van Etixx zorgt u ervoor dat uw spieren gereed zijn en uw energielevels optimaal. Zo begint u uw rit met deze producten al op een voorsprong.

Kracht en uithouding tijdens uw tocht

U kent het wel, die lange helling of die uitdagende sprint. Etixx producten zoals isotone dranken en energierepen voorzien u van de nodige koolhydraten en elektrolyten. Zo houdt u de vaart erin en vermijdt u die vervelende krampen.

Herstel na de rit

En na die inspanning? Het herstel is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Met de Etixx recovery shakes en proteïnebars repareert u de spierschade en bouwt u kracht op. Zo bent u sneller klaar voor de volgende uitdaging met uw fiets!

Etixx en Fietsen Kim: partners in uw sportieve succes

De combinatie van onze expertise in fietsen en de kwalitatieve producten van Etixx zorgt voor een winnende formule. Bent u klaar om uw fietservaring naar een hoger niveau te tillen? Aarzel niet, en laat Etixx deel uitmaken van uw route naar succes! Spring binnen bij ons en ontdek wat Etixx voor u kan doen!

Fietsen Kim - Kerkstraat 6 - 2350 Vosselaar

info@fietsenkim.be

014/61.84.00

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.