Warme kerst-en nieuwjaarswensen en een welgemeende dankjewel!


Hallo fietsliefhebber,

Het is weer die tijd van het jaar om terug te blikken en vooruit te kijken. Trots kijken we terug op een jaar waarin we veel nieuwe gezichten én vele trouwe klanten mochten verwelkomen bij Fietsen Kim.

Jullie hebben ons geïnspireerd om beter te doen, om hoog te streven en altijd jou met jouw fiets op één te zetten. Dus een welgemeende Dank je wel! vanuit het diepste van ons hart. Sinds 2010 is onze werking gebouwd op waarden zoals vriendelijkheid, oprechtheid, deskundigheid, passie, klantgerichtheid, service, betrouwbaarheid en innovatie, die ons gedrag steevast sturen.  En dat zal ook in 2024 zo zijn!

Ook tijdens de kerstvakantie zijn we er voor jullie tijdens de normale openingsuren, met dezelfde glimlach en service. Enkel op zaterdag 30 december sluiten we onze deuren een beetje vroeger, namelijk om 12.30 uur.

We wensen dat de feestdagen je vreugde en warmte brengen en het nieuwe jaar gevuld is met hoop, een fantastische gezondheid en prachtige nieuwe mogelijkheden, op en naast de fiets. Geniet van de magie van de feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar!

Ook in het komende jaar staan we héél graag voor jullie klaar. Tot snel!

Vreugdevolle kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Met warme groeten,

Kim, Mieke, Sven, Gwen, Jeno, Sander, Rudi en Ivo

Het Fietsen Kim-team

Contacteer ons

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.