Mooie acties op Le Patron tijdens Week van de Klant!


Op zaterdag 30 september is het dag van de klant, maar wij maken er een hele week van. šŸŽ‰Ontdek in onze winkel leuke acties op de vrijetijdskledij van Le Patron.
Geldig van 26 september t.e.m. 30 september en zolang de voorraad strekt!

Casual wielersokken voor elke stijlAls je er stijlvol uit wilt zien, dan weet je dat de juiste sokken een onmisbaar onderdeel van je garderobe vormen. Of je nu een net pak draagt, een stoere denim of korte chino: met een paar casual sokken van Le Patron geef je elke outfit direct een persoonlijke en stijlvolle touch. Het perfecte cadeau om te geven of gewoon voor jezelf.
Ontdek in onze winkel deze leuke en stijlvolle sokken.Draag je passie voor de koers!De collectie van Le Patron is geĆÆnspireerd op de rijke wielerhistorie.
De passie en historiek van toen vertaald naar stijlvolle casual wielerkleding voor nu. Zo zie jij er zowel op, als naast de fiets, altijd gesoigneerd uit. Ontdek de collectie van Le Patron in onze winkel!
Ook altijd leuk om te krijgen!

T-shirts voor wieleraficionado'sLe Patron gaat nooit voor de kortste weg. Geen standaard t-shirts met een simpele print. Die zie je overal. Zij benaderen elk ontwerp als een klim van de buitencategorie. De mooiste stoffen, exclusieve prints, de perfecte fit. En last but not least: subtiele details die opvallen bij echte wielerkenners. Welke Le Patron shirts passen bij jouw stijl?Casual sweaters geĆÆnspireerd op retro wielertruienWielrennen is altijd al meer geweest dan 'afzien op een smal zadel' en als eerste over de finishlijn komen. Stijl in welke vorm dan ook is een onmisbaar onderdeel van de koers. Een soepele pedaaltred, een mooie zit, maar natuurlijk vooral stijlvolle looks.

Wielertruien waren Ć©n zijn een zeer belangrijk onderdeel van je stijlvolle look. De unieke designs van Le Patron zijn geĆÆnspireerd op de kenmerken van de retro wielertruien van decennia terug. Ze hebben prachtige truien voor ieder seizoen. Zo kan je er elke dag picobello uitzien!

Draag deze knits & sweaters altijd met stijl en flair, want er staat vast een mooie vrouw of man op je te wachten bij de finish.


Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.