Fiets nu met korting tot wel 20%!
Fiets nu met korting tot wel 20%

Ben jij van plan een racefiets of mountainbike te kopen? 
Dan is dit nu nog aantrekkelijker! Profiteer tijdelijk van voordeel tot wel 20% op geselecteerde fietsen.

Heb jij interesse in één van onze afgeprijsde racefietsen of mountainbikes? 
Bezoek dan onze winkel of maak een afspraak en ontdek alle modellen.

CAAD13

Bijna vier decennia lang hebben de CAAD-fietsen van Cannondale de maatstaf voor prestatiegerichte aluminium frames bepaald en de CAAD13 is de beste versie tot nu toe. Het is de meest geavanceerde, best presterende aluminium racefiets die ooit is gemaakt. En met een passende nummering want 13 is het atoomnummer van aluminium.

De CAAD13 is de ultieme aluminium racemachine. Met uitzonderlijke efficiëntie en superieure stuureigenschappen. Met elke nieuwe CAAD, neemt de snelheid toe. Het tegendeel geldt voor het gewicht. Buisvormen die de luchtweerstand verlagen en een fraaie integratie van onderdelen zorgen dat de CAAD13 nog steeds heel licht is, maar het maakt hem enorm veel sneller. De verlaagde staande achtervorken en meer ruimte voor bredere banden garanderen de beste mix van stijfheid, efficiëntie en onverslaanbaar comfort. En dat voor een aluminium racefiets.

"Make your own luck"
en rij met de snelste, soepelste, best sturende, simpelweg beste aluminium racefiets ter wereld!

Caad 13 Disc Tiagra

€1899   à  €1520

Caad 13 Disc 105
€2199 à €1760

CAAD OPTIMO 2

Waarom zou snelheid voorbehouden moeten zijn aan een selecte groep? Met de CAAD Optimo is de bevrijdende wereld van snelheid, souplesse en wendbaarheid voor iederéén toegankelijk. Geweldige handling, geweldig efficiënt - kortom: een pure, moderne racefiets.

"Where Performance Takes Off": 
de Cannondale CAAD Optima is een competitieve racefiets met het DNA van een winnaar – het beste resultaat voor een zachte prijs.


Caad optimo 2

€1299 à €1039


TRAIL

De Cannondale Trail is gebouwd voor de bergen, maar kan overal uit de voeten. Rij je voor de eerste keer op een mountainbike of wil je bij je volgende avontuur verder weg van huis? De handgebouwde aluminium frames van de Trail zijn uitgerust met uitgekiende componenten waardoor deze mountainbikes het complete, trail-ready pakket aan boord hebben.

"Level Up":
De Cannondale Trail is een mountainbike die gemaakt is om jou naar een hoger niveau te tillen en je passie voor trailrijden aan te wakkeren. Op z'n best in de bergen, klaar voor alles.

Trail SL 2

€1399 à €1120


Trail SL 3


€1199  à €960


Trail SL 4

 €999 à €800


SYSTEM SIX

De Cannondale SystemSix zet de concurrentie op achterstand, en niet alleen waar je het zou verwachten. Hij sprint sneller, daalt sneller en klimt zelfs op de meeste heuvels sneller. Je bespaart watts in een solo-ontsnapping, in de kopgroep en zelfs achterin het peloton.

SystemSix is een holistisch ontworpen zesdelig systeem dat volledig gericht is op het verkrijgen van pure snelheid. Hij genereert de minste aerodynamische weerstand van alle racefietsen die op de markt verkrijgbaar zijn en dat betekent meer snelheid voor meer rijders in meer situaties. Hij is overal sneller.

"Overal sneller":
de Cannondale Systemsix is de snelste UCI-legale racefiets ter wereld. Minder inspanning, meer snelheid. Zo simpel is het.

SystemSix FRAME
€3999 à €3200

LOS FRAME WAARDOOR JE DE FIETS VERDER A LA CARTE KAN OPBOUWEN!

SCALPEL HT

De Cannondale Scalpel HT is een race-hardtail die méér te bieden heeft. Meer van alles wat een hardtail zo briljant maakt – die explosieve aanzet, dat vederlichte gevoel bergop, plus een klein beetje extra.

Een beetje meer grip op de limiet. Een beetje meer demping op ruw terrein. Meer balans in de handling en heel veel meer controle in de afdalingen. Dit alles speciaal ontworpen om jou een voorsprong te geven op de meest kritieke momenten, de oh-shit-momenten, de momenten die het verschil maken tussen podium en jodium.

- Superlicht (natuurlijk):
Het is een cross-country hardtail. Natúúrlijk is 'ie licht. Sterker nog, met een frame van slechts 895 gram is de Scalpel HT een van de lichtste hardtails ter wereld. Maar dat is niet alles.

- Unieke Race-geometrie:
De balhoofdhoek meet een luie 66.5°, wat je de stabiliteit en controle geeft om elke afdaling te nailen. De zitbuishoek meet een steile 74.5° voor extra power bergop. En dan is er nog ons Proportional Response Design: hoe groter het frame, hoe langer ook de achtervork. Hierdoor zit je als fietser (welke maat dan ook) precies midden tussen de wielen, met optimale handling en grip als resultaat.

- Er is ook de niet-zo-hardtail:
Flexzones in de liggende achtervork zorgen samen met de lage staande achtervork voor extra demping, waardoor je meer controle hebt, minder snel moe wordt en langer en harder kunt racen.

- Onbegrensd vertrouwen:
Geen twijfelachtige, verkrampte afdalingen meer. De luie 66.5° balhoofdhoek geeft je de stabiliteit, de controle en het vertrouwen om écht los te gaan in de afdaling. Later in de remmen. Harder door de bochten. Baas in de afdaling.

- Hou het midden:
Het Proportional Response Design en de steile zitbuishoek zorgen ervoor dat je precies midden tussen de wielen zit, waardoor je meer grip en power hebt tijdens het klimmen en meer controle en vertrouwen tijdens het dalen.

- Los met de Lefty:
De soepelste, scherpste, lichtste voorvering die er is, met 110mm veerweg. De extra grote offset zorgt voor extra wendbaarheid in de superstabiele voorkant. Meer controle, meer snelheid.

- Klaar met die klappen:
Ruig terrein? De lage staande achtervork en speciale flexzones in de liggende achtervork vangen samen de grootste klappen op. Het resultaat: meer controle, meer comfort, minder vermoeidheid. Ga dieper. Ga sneller. Ga verder.

Scalpel HT Hi-MOD 1

€5999 à €4800


Scalpel HT Carbon 3


2999 à €2400


Scalpel HT Crb 2
€4399 à €3520

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.