Nieuwe Batavus Altura E-go Power Pro BES3
Nieuwe Batavus Altura E-go Power Pro BES3


Maak kennis met de Altura Ego Power Pro: een e-bike met een sterke Bosch Performance Line middenmotor en Bosch Smart System. Geniet van zorgeloos fietsplezier in de stad of maak moeiteloos lange toertochten. Deze krachtige en stijlvolle fiets biedt je veel gemak zoals een uitneembare accu en een Bosch Intuvia display. Ook is hij klaar voor een uitgebreide GPS module. De Altura Ego Power Pro is jouw ideale metgezel voor elke fietsrit, waar je ook naartoe gaat.

Uitgerust met Bosch technologie

Ervaar de kracht van de stille Bosch middenmotor en zoef moeiteloos door de stad. Fiets vol energie nieuwe avonturen tegemoet. Deze motor geeft je de ultieme fietservaring, vol power en avontuur!


Slim Bosch Intuvia display


Het Bosch Intuvia display tilt fietsen naar een hoger niveau met zijn geavanceerde en intuïtieve functies. Lees eenvoudig je snelheid, afstand en batterijstatus af van het display. Verbind 'm met je smartphone en til jouw fietservaring naar een hoger niveau. 
Of blijf tijdens het fietsen volledig in controle zonder je telefoon tevoorschijn te moeten halen. Wel zo veilig! Weerbestendig en betrouwbaar: dit display is jouw ultieme metgezel voor avontuurlijke fietstochten in elk seizoen.
Volledig geïntegreerde accu in het frame

Ontdek de voordelen van een volledig geïntegreerde accu in het frame van jouw e-bike. Geniet van stijlvolle looks en een verbeterde balans voor een soepele rit. De accu is goed beschermd tegen weersomstandigheden en mogelijke schade en het risico op diefstal wordt verminderd omdat de accu minder zichtbaar is. Ga vol vertrouwen op jouw avontuur!


Batavus Remlicht

De Batavus Altura heeft Batavus Remlicht. Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.

Net gelanceerd, nu als bij ons in de winkel!  
En dit aan een steengoede prijs!  Dus op zoek naar een nieuwe e-bike? Kom dan zeker even langs voor meer info: maak hier uw afspraak.
 Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.