De SPARTA d-RULE Energy BES3 is in de AD fietstest 2023 als ‘’Best getest’’ in de categorie elektrisch woon-werk verkeer!

 

 
De SPARTA d-RULE Energy BES3 is in de AD fietstest 2023 als "Best getest" in de categorie elektrisch woon-werk verkeer. Met een cijfer van een 8,4 staat de SPARTA d-RULE bovenaan de lijst van de genomineerde e-bikes.
Kom langs en bekijk de SPARTA d-RULE bij ons in de winkel!

Waarom kiezen voor de Sparta d-Rule?

Een strak design en slimme technologie: de d-RULE is de perfecte urban e-bike voor wie het liefst op volle snelheid door het leven gaat. Met de brede banden en comfortabele vering, kun jij alle uitdagingen van de stad moeiteloos trotseren. 
Een afspraak met je vrienden op het terras of naar de training? Wind mee of tegen, binnen no-time arriveer je op de plaats van bestemming. De d-Rule is er voor dames én heren.

Wordt gezien met het sparta N-light:
Fietsen in het donker is vanaf nu voorgoed veranderd. Val op in het verkeer, ontdek het welkomsteffect als je jouw e-bike aanzet en parkeer moeiteloos in het donker dankzij het logolicht dat nog even blijft branden.Neem alles mee met de X-lace snelbinder:
Met het vernieuwende bagagedragersysteem X-lace neem je alles mee wat je wilt. Kruis de banden of bevestig ze via de zijkant om jouw spullen stevig te klemmen.

Een stapje verder...: slimme functies
De d-RULE ENERGY is voorzien van het Bosch smart-systeem waardoor jij altijd connected bent met je e-bike. Binnen no-time tover jij je smartphone om in een e-bike display met de SmartphoneGrip op het stuur. De krachtige Bosch Performance Line middenmoter zorgt ervoor dat jij supersnel op bestemming aankomt. 

Benieuwd wat deze e-bike jou nog meer te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak en ontdek deze topper in de winkel!Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.