De Batavus Finez E-go Exclusive wint in de ADR Fietstest 2023!

 
De Batavus Finez E-go Exclusive wint in de ADR Fietstest 2023. Deze fijne e-bike is de Beste Koop in de categorie elektrische stadsfietsen tot 3500,-
Tip: bij aankoop van deze e-bike krijg je nu een gratis grotere accu.
Kom naar onze fietsenwinkel voor een proefrit!

Waarom kiezen voor een Batavus Finez E-go Exclusive?

Onderhoudsvrije riemaandrijving:

Doordat deze fiets voorzien is van een riemaandrijving, is deze elektrische fiets nóg stiller, waardoor je optimaal van elke rit kan genieten. Bovendien gaat een riemaandrijving tot wel drie keer zo lang mee als een gewone ketting én heb je geen last meer van vuil of smeer tegen je broek! Handig toch?

Altijd goed zichtbaar dankzij slimme Vizi-verlichting:

De Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de fiets automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. Zo ben je als fietser altijd zichtbaar voor andere weggebruikers én zie je de weg beter, zonder dat je er zelf aan hoeft te denken.
Wachten voor het verkeerslicht? Ook dan blijf je zichtbaar, want de Vizi-verlichting is voorzien van een standlichtfunctie .
Keuze in accu:

De accu van deze e-bike is in de achterdrager geïntegreerd. De accu is gemakkelijk te verwijderen, waardoor je hem thuis op een veilige manier kan opladen. Doordat je kan kiezen tussen een 300Wh, 400Wh of een 500Wh accu, bepaal je zelf je actieradius! Zo stem je je fiets af op jouw gebruik en kan je optimaal genieten.


 

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.