De nieuwe Cannondale Synapse: rij soepel, rij snel, rij zeker - veiligheid standaard inbegrepen


Voel je één met de weg zoals nooit tevoren. Rij soepel, rij snel, rij zeker. Welke weg je ook kiest, kies voor de Cannondale Synapse – de meest veelzijdige, comfortabele, trefzekere, mega-allround pure wegfiets.

De synapse is een legende

Al ruim anderhalf decennium is hij een van de meest verkochte en meest geliefde racefietsen van Cannondale.
Als je het bij Cannondale hebt over endurance racefietsen, dan kan je niet om de Synapse heen. Deze soepele, comfortabele, lichte en snelle fiets gaat snoeihard op alle wegtypes. Hij verenigt al het goede van zijn klasse: een perfect evenwicht tussen de minimalistische snelheid van de racefietscategorie en de onstuimige avontuurlijkheid van gravelbikes.

De nieuwe Synapse met SmartSense: veiligheid standaard inbegrepen

Deze meest veelzijdige wegracer heeft een flinke makeover gekregen, met als resultaat de fijnste, snelste, beste Synapse ooit. Maar dat is niet alles.

De nieuwste generatie Synapse herbergt ook nieuwe technologische snufjes. Maak kennis met SmartSense, een intelligent, geïntegreerd systeem dat je rijervaring nog makkelijker en beter maakt, door technologie te vereenvoudigen en te verenigen.


Bij de nieuwe Cannondale Synapse is veiligheid standaard inbegrepen. In samenwerking met Lezyne en Garmin is de Synapse uitgerust met geïntegreerde voor- en achterlichten, waarmee je veel beter zichtbaar bent en veel meer ziet en een slim radarsysteem dat waarschuwt voor achteropkomend verkeer.
Synapse & SmartSense. Next level op de weg.

#rideSynapse #SmartSense #rideSmartSense #CannondaleRoad


Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.