Winnaars en resultaten klantenbevraging "Hoe kunnen we jouw fietsbeleving nog aangenamer maken?"


Beste klant,

allereerst willen we jou, één van de vele deelnemers aan onze klantenbevraging, héél erg bedanken voor de tijd en moeite die je hierin stak!
  
Zoveel ingevulde antwoordformulieren en 181 extra complimenten, suggesties of verbeterpunten, geven ons uiteraard een enorme motivatie dagelijks alles in het werk te stellen om jou een zo aangenaam mogelijke fietsbeleving te bezorgen.

Ons gepassioneerd team streeft er dan ook naar je steeds vriendelijk te ontvangen en eerlijk en betrouwbaar advies te geven.  
Een sterke kennis van zaken, mee zijn met nieuwe innovaties en een kwalitatieve en oplossingsgerichte service zijn voor ons dan ook enorm belangrijk, zodat we je in elke 'fietsfase' voor de volle 100% kunnen bijstaan.  Of het nu gaat over de aankoop van een nieuwe fiets, je dagelijkse verplaatsingen, sportieve uitdagingen, recreatieve tochten tot fietsreizen of een jaarlijks onderhoud of technisch uitdagende reparatie.  

En de winnaars van de cadeaubonnen?


Getrokken door een onschuldige hand, wint:
- de cadeaubon van € 100: vervoort.m@...
- de cadeaubon van € 75: bart.lauryssens@...
- de cadeaubon van € 50: eddy.proost@...
Een dikke proficiat!

De winnaars* zullen persoonlijk gecontacteerd worden.* e-mailadressen werden slechts gedeeltelijk weergegeven o.w.v. de GPDR-wetgeving.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.