Herinnering: Hoe kunnen we jouw fietsbeleving nog aangenamer maken?


Beste klant, maakte jij reeds tijd om deel te nemen aan onze bevraging met als doel jouw fietsbeleving zo aangenaam mogelijk te maken?  Een hele dikke dank je wel!

Heb je echter nog geen tijd gevonden om je ervaringen met ons te delen of je bent dit uit het oog verloren (alle begrip hiervoor trouwens)?  
Dan willen we bij deze een warme oproep doen om toch enkele minuten tijd te maken om deze 2 eenvoudige vragen in te vullen.  Je maakt dan ook kans om één van de 3 waardebonnen te winnen!  Dit kan tot vrijdag 18/02/2022.  Alle info vind je hieronder.  Alvast bedankt!

Bij Fietsen Kim stellen we voortdurend alles in het werk om jou een zo aangenaam mogelijke fietsbeleving te bezorgen. Dat gaat van samen uitzoeken in onze winkel welke fiets het best bij jou past en zorgen voor een correcte afstelling tot het verstrekken van tips zodat je optimaal kan genieten van het fietsen.  Deskundige technici in onze werkplaats zorgen ervoor dat je fiets nadien in topconditie blijft.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, zouden we je willen vragen om een quotering van 1 tot 10 te geven op 8 kenmerken die voor ons belangrijk zijn. Je zal zien dat er 2 vragen zijn:

1. Hoe vind je dat we zouden moeten scoren op die 8 kenmerken (ideale situatie)?
2. Hoe vind je dat we vandaag scoren op die 8 kenmerken (actuele situatie)?

Laat deze kans om aan te geven hoe we ons kunnen verbeteren niet liggen en vul de beide vragen in zodat we onze aanpak nog beter op jouw behoeften kunnen afstemmen.

Het invullen van de vragenlijst zal maximaal 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Als blijk van waardering voor je eerlijke respons, verloten we een waardebon van € 50, € 75 en € 100 onder de deelnemers.
Je gegevens zullen uiteraard strikt vertrouwelijk worden behandeld.  

Opgelet: Zie je geen cijfers van 1 tot 10?  Verschuif dan de balk onderaan, zodat je kan scoren tussen 1 en 10.

We hadden je antwoorden graag vóór 18 februari 2022 verkregen, zodat wij hier onmiddellijk mee aan de slag kunnen. Indien je hierover nog vragen hebt, dan kan je deze stellen via info@fietsenkim.be.

Alvast heel erg bedankt!

Kim, Mieke, Sven en het volledige Fietsen Kim-team

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.