Cycling Couture by Le Patron: jouw stijlvolle look naast de fiets!


Wanneer fietsen niet (meer) weg te denken is uit je leven of wanneer je gewoon van mooie, stijlvolle en kwaliteitsvolle kleding met een kleine of grote knipoog naar de fiets of de koers houdt, zijn de t-shirts, truien en sokken van Le Patron echt iets voor jou!

De collectie van Le Patron is geïnspireerd op de rijke wielerhistorie.
De passie en heroïek van toen vertaald naar stijlvolle casual wielerkleding voor nu.
Zo zie jij er zowel op als naast de fiets altijd gesoigneerd uit.

Le Patron gaat nooit voor de kortste weg. Geen standaard t-shirts met een simpele print. Die zie je overal. Zij benaderen elk ontwerp als een klim van buitencategorie. De mooiste stoffen, exclusieve prints, de perfecte fit. En last but not least: subtiele details die opvallen bij echte wielerkenners. Welke Le Patron shirts passen bij jouw stijl?
Wielrennen is altijd al meer geweest dan 'afzien op een smal zadel' en als eerste over de finishlijn komen. Stijl in welke vorm dan ook is een onmisbaar onderdeel van de koers. Een soepele pedaaltred, een mooie zit, maar natuurlijk ook stijlvolle looks.
Wielertruien waren én zijn een zeer belangrijk onderdeel van deze stijlvolle look. De unieke designs van Le Patron zijn geïnspireerd op de kenmerken van de retro wielertruien van decennia terug. Niet alleen in de designs, maar vaak ook in de stofkeuze zoals luxueus merinowol. Ze hebben prachtige truien voor ieder seizoen. Zo kan je er elke dag picobello uitzien!
Als je er stijlvol uit wilt zien, dan weet je dat de juiste sokken een onmisbaar onderdeel van je garderobe vormen. Of je nu een net pak draagt, een stoere denim of korte chino: met een paar casual sokken van Le Patron geef je elke outfit direct een persoonlijke en stijlvolle touch. Het perfecte cadeau om te geven of gewoon voor jezelf.
Naast het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en unieke designs, draagt Le Patron ook duurzaamheid hoog in het vaandel.  Fast riding, slow fashion: alle items worden gemaakt, in Europa, door vakmensen onder eerlijke arbeidsomstandigheden, met respect voor het milieu.

Benieuwd hoe deze kleding of sokken jouw persoonlijkheid versterken?  Spring binnen of zet deze alvast als cadeautip op je verlanglijstje!Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.