Een afspraak inplannen loont!


Geniet u ook graag van onze optimale service, in een rustige aangename omgeving, zonder wachttijden?

Maak dan steeds VOORAF uw afspraak!

Dit kan zowel om advies te verkrijgen n.a.v. de aankoop van een nieuwe fiets als accessoires (vrijblijvend!).

Maar zeker n.a.v. de aankoop van een nieuwe fiets, vragen we om ons vooraf te contacteren om een afspraak in te plannen.  Aangezien we graag de nodige tijd nemen om u correct advies te geven, zorgt een afspraak maken ervoor dat u lange wachttijden vermijdt en u zich niet opgejaagd dient te voelen omdat er nog andere mensen wachtende zijn.

Een afspraak kan bij voorkeur ingepland worden op momenten dat we uitsluitend op afspraak werken (woensdagnamiddag en vrijdag), maar kan ook op de andere dagen.  Hou er rekening mee dat onze agenda vaak enkele dagen vooraf reeds volgepland is.  Wil u toch een last-minute afspraak, bel ons dan even op en we kijken graag na of we u alsnog verder kunnen helpen.

MAAK HIER UW AFSPRAAK!Ook voor onderhoud van uw fiets, vragen we steeds vooraf een afspraak te maken.  Door op deze manier te werken, zorgen we ervoor dat uw fiets een zo kort mogelijke termijn bij ons is.  En dus, in de drukkere periodes, niet reeds enkele dagen bij ons staat, vooraleer we eraan kunnen werken.

MAAK HIER UW REPARATIEAFSPRAAK: ONLINE of via E-MAIL

Mogen o.a. volgende - (voorlopig nog) uit voorraad te leveren! - pareltjes, je verleiden om een afspraak in te plannen?  Geloof me, ze zijn de moeite!

Bewonder o.a. de Cannondale Mavaro Neo (bekroond met de Design & Innovation Award 2021), Batavus Finez e-go (E-bike of the year 2021) en de Batavus Dinsdag (Fiets van het jaar 2021):


Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.