Batavus Finez E-go bekroont tot 'E-Bike of the Year'


Vandaag werd bekend gemaakt dat de Batavus Finez E-go Power Sport door de VAB is uitgeroepen tot 'E-Bike of the Year'. Deze sportieve en krachtige e-bike scoorde hoge ogen bij de vakjury door onder meer het stabiele frame dat in nauwe samenwerking met de TU Delft is ontwikkeld.

De nieuwe Batavus Finez E-go biedt optimaal comfort in een sportief jasje. Perfect voor gebruik in de stad, maar ook voor de uitdagende fietspaden. De Finez E-go is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kleuren.  Je hebt de keuze tussen een model met accu in de bagagedrager of een in het frame geïntegreerde accu.  Ook kan je kiezen tussen een model met ketting netjes weggewerkt in een kettingkast of een model met riemaandrijving. 
Je ziet, voor ieder is wel een geschikt Batavus Finez E-go!  


Samenwerking T.U. Delft
Ultieme stabiliteit dankzij de wetenschap. Het frame voor de nieuwe Batavus Finez is tot stand gekomen in samenwerking met de T.U. Delft. De Finez E-go heeft hierdoor de beste rijeigenschappen die zorgen voor een veilige, sportieve en comfortabele rijbeleving.

Goed zichtbaar dankzij slimme verlichting
Goed licht kan een wereld van verschil maken. Niet alleen om zelf te zien, maar ook om gezien te worden. De Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de fiets automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. En sta je stil voor een verkeerslicht? Ook dan blijf je zichtbaar door de standlichtfunctie. Het achterlicht is voorzien van V-Light. Met laserstralen wordt een V-vorm geprojecteerd op de grond rondom de achterzijde van de fiets. Hierdoor creëer je je eigen veiligheidszone en ben je nóg zichtbaarder in het verkeer.

Graag wat meer uitleg over de verschillende modellen?  Wil je graag de stabiliteit en het rijcomfort van deze fiets ervaren tijdens een testrit?  Maak dan nu uw afspraak!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.