Cannondale overtuigt jury Design & Innovation Award


We zijn bijzonder trots! In totaal hebben vier Cannondale producten succesvol deelgenomen aan de Design & Innovation Award verkiezing!

...en de winnaars zijn:
🥇 Topstone Carbon Lefty 1 - Categorie: 'Road'
🥇 Mavaro Neo 1 - Categorie: 'Urban'
🥇 Scalpel SE Carbon 1 - Categorie: 'MTB'
🥇 Lefty Oliver - Categorie: 'Components Offroad'
 
Topstone Carbon Lefty 1 - Award Winnaar categorie 'Road'
 


Oordeel van de jury: "Cannondale laat zien wat er mogelijk is in het gravel segment en waar de toekomst ons kan brengen. Deze baanbrekende benadering wordt onderschreven door het unieke uiterlijk van de fiets dat gegarandeerd voor jaloerse blikken zorgt!’

Bekijk het volledige Topstone Carbon gamma of maak een afspraak in onze winkel!

Mavaro Neo 1 - Award Winnaar categorie 'Urban'Oordeel van de jury: "Dankzij het intelligente veiligheidsconcept, de slim geïntegreerde details die bijdragen aan het comfort en de uitgebreide uitrusting van de fiets, steekt de Cannondale Mavaro Neo 1 met kop en schouders boven de rest uit. Dit is waarschijnlijk de meest geavanceerde en veiligste step-through fiets ter wereld."

Bekijk het volledige Mavaro Neo gamma of maak een afspraak in onze winkel!

Scalpel SE Carbon 1 - Award Winnaar categorie 'MTB'


 
Oordeel van de jury: "Met de Scalpel SE Carbon 1 presenteert Cannondale een efficiënte cross country mountainbike. Op hoge snelheid over uitdagende trails, de Scalpel staat zijn mannetje. Het innovatieve veringsysteem bespaart niet alleen gewicht maar werkt ook fenomenaal."

Bekijk het volledige Scalpel gamma of maak een afspraak in onze winkel!

Lefty Oliver - Award Winnaar categorie 'Components Offroad'Oordeel van de jury: "Met de Lefty Oliver verende voorvork heeft Cannondale de volgende stap in de ontwikkeling van de gravel markt genomen en laten ze zien hoe ver het gravel segment zich kan ontwikkelen.’’

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.