10 jaar! Bedankt!

Beste klanten,

ja, vandaag bestaan wij 10 jaar!  1 mei 2010, begin van een spannend avontuur.  En dat het een avontuur was en nog steeds is, kunnen we beamen. 
Tien jaar met veel beweging: een hele fijne start, uitbreiding van ons team en een serieuze verbouwing.  Maar vooral ook de ontmoeting met hele vele aangename mensen: vertegenwoordigers, onze medewerkers en klanten, waarvan er ondertussen ook vele vrienden geworden zijn! 
Bedankt voor jullie vertrouwen, steun, geduld, adviezen, trouw, het delen van jullie belevenissen en ervaringen, verhalen,...  Dit heeft onze zaak, maar ook ons persoonlijk gemaakt tot wie we vandaag zijn.
We hadden dit dan ook héél graag vandaag uitgebreid met jullie gevierd, maar spijtig genoeg werd hier een 'virusje' voor gestoken.  Maar jullie hebben dit zeker en vast nog te goed!  Wij kijken er in ieder geval al naar uit!

Maar eerst en vooral verwelkomen we jullie (als alles volgens plan loopt) terug vanaf 11 mei, hetzij wel in en met aangepaste omstandigheden en afspraken.  Daarover zullen we jullie volgende week
inlichten.

Maar vandaag heffen wij het glas op jullie!  Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel!

Kim, Mieke en Sven

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.