Yakima, take it easy!


Fiets jij graag ook eens in een andere omgeving? Ontdek het gebruiksgemak van een Yakima fietsendrager!

Waarom een fietsendrager?
Als je graag in een afgelegen of totaal andere omgeving fietst, moet je je favoriete fiets daarnaartoe krijgen.  Fietsendragers zijn de perfecte manier om je fiets te vervoeren: ze houden je (modderige) fiets buiten de auto en je houdt meer ruimte over voor passagiers. 

Uitgebreid gamma fietsendragers


Yakima heeft fietsendragers voor bijna elke auto. Onze favorieten zijn de fietsendragers voor op de trekhaak. Deze zijn super gemakkelijk en snel te gebruiken. Ze zijn daarmee ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van je fiets.
Yakima heeft verschillende types fietsendragers.  We geven je graag hierover uitleg in de winkel en demonstreren u graag het gebruiksgemak, zowel om te plaatsen als op te bergen.Elke Yakima-fietsendrager is gemaakt van de beste materialen en uitgebreid getest. Zo kunnen ze de veiligheid en kwaliteit van hun fietsendragers altijd garanderen. Ze zijn ervan overtuigd dat je fietsdrager vele jaren mee zal gaan.  Hierdoor geven ze ook 5 jaar garantie op alle onderdelen.
En uiteraard hebben zij ook accessoires, zoals o.a. een oprijgoot, ophangbeugel en opberghoes ter beschikking.Meer info: http://www.yakima.be/.


Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.