De winter loert om de hoek

Ook last van koude vingers als je 's ochtends naar het werk rijdt? 
Of ben jij die sportieveling die in de winter graag zijn koersfiets bovenhaalt of een toertochtje gaat rijden in de bossen?
GripGrab maakt het mogelijk om meer de fiets te nemen. Dankzij hun producten kan je in alle omstandigheden genieten van uw ritten, profiteer je van alle comfort en word je bovendien  goed gezien!


INSULATOR

De insulator is één van onze aanraders om het tussenseizoen te overbruggen. Door de hoge kwaliteitseisen die GripGrab stelt aan hun producten, zit de handschoen als gegoten rond je hand. De ademende stof en de grip aan de binnenzijde bieden het comfort dat je nodig hebt.
Bij koudere temperaturen zijn ze ook ideaal als binnenhandschoenen te dragen. Voor de dames onder ons is deze er ook in een vrouwelijk design gegoten met als resultaat een mooie, elegante handschoen.


GripGrab-Women's Insulator-Cycling Gloves
RIDE WATERPROOF HI-VIS THERMAL GLOVE

De Ride waterproof thermal glove is de ideale handschoen om het gure weer te trotseren tijdens koude winterdagen. Deze handschoenen zijn water- én winddicht en bovendien voorzien van uiterst isolerende eigenschappen. De gelkussentjes en grip aan de binnenzijde geven extra comfort tijdens langere ritten. Tot slot draagt het reflecterend design bij aan je veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer.

Ride Hi-Vis Waterproof Winter Glove


AVIATOR CAP

Deze muts is geschikt voor de recreatieve fietser, woon-werkverkeer, professionele fietser,... Geniet van je rit zonder last te hebben van de koude, door je voorhoofd, oren en nek warm te houden met de Aviator Cap. Deze sluit nauw aan op het hoofd en is gemakkelijk te dragen onder je helm. De winddichte en ademende stof maken van elke rit een aangename rit!

GripGrab-Aviator-hoofddeksels
Meer producten vindt u in onze winkel!Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.