Nieuw bij ons: Craft, gevestigde waarde binnen de fietskledij!

Craft neemt sportkleding serieus en is gepassioneerd over elk detail dat je helpt om het meeste uit je sport te halen. Dit is de reden waarom prestaties de kern vormen van het merk Craft.
Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson ging hardlopen in de allereerste set Craft-ondergoed, hebben ze mensen droog gehouden en gezorgd voor een optimale lichaamstemperatuur onder alle weersomstandigheden.

Waarom is Craft een gevestigde waarde in de gehele sportwereld?

Sinds 1977 is Craft actief betrokken bij het onderzoek en de ontwikkeling van ventilatie- en vochtverspreidingseigenschappen van verschillende stoffen. De vrucht van deze inspanningen is het Craft principe: functionele training- en wedstrijdkleding die zorgt voor het beste lichaamsklimaat (de temperatuur en vochtomstandigheden die het dichtst bij het lichaam liggen) voor optimale prestaties.

Waarom is functionele kleding zo belangrijk?

Een intensieve training leidt ertoe dat het lichaam een ​​aanzienlijke hoeveelheid zweet produceert.
Dit is precies hoe het zou moeten zijn en een bevestiging dat u uw grenzen verlegt.

Als u geen functionele kleding draagt, blijft het zweet op zijn plaats en blokkeert dit de poriën, waardoor je lichaamswarmte stijgt.  Hierdoor zal je kledij veranderen in een vochtige, koude en zware ‘envelop’, die je meedogenloos belemmert in je prestaties.

Als u functionele kleding draagt, blijft de huid echter droog en kunt u presteren bij een ideale inspanningstemperatuur. De functionele kleding van Craft, in maximaal drie lagen, creëert een perfect microklimaat en biedt de basis voor optimale prestaties. Elke laag (basislaag, tussenlaag, beschermingslaag) is even belangrijk en vult aan de rest van de ketting aan.Daarom is Craft kledij geschikt voor jou!

Of je nu een zonnige rijder bent, iemand die houdt van extreme omstandigheden of iemand voor wie de zondagrit met espresso heilig is, Craft Bike is iets voor jou. Zeer functionele, elastische stoffen in combinatie met geavanceerde bodymapping en ergonomisch ontwerp zorgen voor uitstekend lichaamstemperatuurmanagement, lichaamscontrole, aerodynamica en een comfortabele pasvorm in rijpositie. Geïnspireerd door prestaties.

Craft onderkleding (basislaag)

Basislaag die vocht efficiënt van de huid afvoert en verspreidt naar de buitenkant van het kledingstuk, waar het verdampt of wordt doorgegeven aan de volgende laag.
Voor optimale prestaties en comfort moet de basislaag altijd onder je buitenste lagen worden gedragen, ongeacht de weersomstandigheden.Active Extreme 2.0 is een elastisch functioneel onderhemd met ergonomische pasvorm en een uitstekend lichaamstemperatuurbeheer voor de koudere omstandigheden.
Het is gemaakt van een dubbellaagse stof met CoolMax Air, een hoogwaardige vezel met propellervorm microkanaaldoorsneden die uitstekend vochtbeheer en ademend vermogen bieden voor superieure prestaties en comfort.
Zowel met korte als lange mouw beschikbaar.Warm Intensity is een zacht en functionele onderhemd met lange mouwen met ergonomische pasvorm ontworpen voor intense activiteiten in koude omstandigheden.  Een 3D-gebreid ontwerp met holle vezels en lichaamsvormige klimaatzones houdt het lichaam warm waar het het meest nodig is.
Beschikbaar in dames- en herenmodel.Ook in de lente-/zomercollectie zullen verschillende modellen van de innovatieve onderkleding van Craft deel uit maken van ons assortiment.

Een greep uit Craft Bike wear voor deze herst/winter

Ideal thermal bib tights


Warme lange broek met ergonomische pasvorm, reflecterende prints en C3-zeem.  
Zowel beschikbaar in specifiek dames- en herenmodel.

Belle rain jacket

Lichtgewicht, wind- / waterdicht elastisch jack voor dames met getapete naden en geweldige ventilatie.

Verve rain jacket
Lichtgewicht, wind- / waterdicht elastisch jack voor heren met getapete naden
en geweldige ventilatie.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.