In onze winkel: de nieuwe Cannondale SuperSix Evo!
De nieuwe Cannondale SUPERSIX EVO:

Een pure racefiets. 
Licht, soepel en aerodynamisch. 
Dit is de snelste evolutie van een klassieke racemachine.

Snel is nog sneller geworden.


Vlieg op de snelste en lichtste racefiets die er is. Een pure racefiets.
De geheel nieuwe SuperSix EVO is een mooie evolutie van Cannondale's klassieke racemachine. Ze hielden het lichte gewicht en de bijna automatische handeling van de bekroonde vorige versie en versterkten al het andere. Soepeler, handiger en veel, veel sneller - het is gebouwd om te vliegen.


VOEL DE LICHTHEID

De SuperSix EVO heeft het lichtste schijfrem-raceframe dat Cannondale ooit heeft gemaakt. Daarom zal deze fiets je nooit in de steek laten als de weg omhoog loopt.

SNEL EN REACTIEF

Racegeometrie en stijfheid voor explosieve snelheid. Beter microveersysteem en meer bandenvrijheid voor een verrassend comfort. Opgeteld zorgt dit voor een uiterst nauwkeurig stuurgedrag en een rijgevoel dat van een andere planeet is.

HET LAATSTE DETAIL
Fraai geïntegreerde kabelgeleiding voor minder luchtweerstand en eenvoudiger onderhoud. Speed Release uitvaleinden combineren de stijfheid van steekassen met het gemak van QR-snelspanners. Geïntegreerde SAVE zadelpen voor een comfortabel rijgedrag. Snelheid en schoonheid gaan hand in hand.

VERBONDEN

Een geïntegreerde wielsensor biedt hypernauwkeurige gegevens over snelheid, route en afstand. Het systeem registreert je fiets, herinnert je aan onderhoudstermijnen en andere zaken via de gratis Cannondale app.

Kom gerust langs, bewonder en misschien vlieg jij wel als eerste rond op de nieuwe Supersix Evo!
Bekijk alle modellen 

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.