In de winkel: de nieuwe Cannondale Topstone Carbon!De nieuwe Cannondale TOPSTONE CARBON:

Een unieke gravelbike met echte vering.
De veelzijdigste off-road, de comfortabelste on-road.
De evolutie van een soort.

De Cannondale Topstone Carbon maakt gebruik van Cannondale's ervaringen met het maken van snelle racefietsen, comfortabele endurance-fietsen en ultralichte dubbelgeveerde mountainbikes en voegt die samen in de meest veelzijdige off-road en comfortabelste on-road racefiets die ooit is gemaakt. Ontworpen voor maximaal plezier op plaatsen waar de meeste gravelbikes niet eens durven te komen, of voor optimaal comfort op iets rustiger terrein.

Wij hebben hem getest en super bevonden!

Goed nieuws: vanaf nu bij ons te bewonderen én reeds te bestellen!


Kom gerust langs, bewonder en misschien rijdt jij wel als eerste rond op de nieuwe Topstone!
KINGPIN SUSPENSION

Revolutionaire, superlichte vering waardoor je harder op onverharde wegen en soepeler op verharde wegen kunt rijden. Meer controle. Meer grip. Meer comfort. Geen compromis.

Tot 30 mm veerweg, zonder het gewicht en de complexiteit van een demper en hevels. Een speciaal draaipunt met steekas in de zitbuis en ingebouwde flex-zones in het achterframe en de bovenbuis zorgen op een magische manier voor het absorberen van hobbels en trillingen waardoor het comfort, de tractie en de controle toenemen, ongeacht of je op de pedalen staat of op het zadel zit.

PROPORTIONAL RESPONSE CONSTRUCTION

De vering en het totale rijgevoel zijn maatspecifiek getuned. We manipuleren de carbon layup en de buisdiameter om voor elke framemaat de juiste hoeveelheid flex en stijfheid te bieden. Het enige wat jij moet doen is opstappen en rijden. Geen afstelling nodig, vrijwel geen onderhoud, gewoon soepele all-terrain-mogelijkheden die nog nooit eerder op een racefiets te vinden waren.

HET IS VOORTAAN GEMAKKELIJKER OM HARDER TE RIJDEN

Verfijnde geometrie en zitpositie bieden een stabiele, kalme en comfortabele rijervaring zonder dat de dynamiek verloren gaat. Grotere afstand, langere ritten, vaker voluit.

HET LAATSTE DETAIL

Er is aan alles gedacht. Veel bandenvrijheid voor grote banden. Oneindig veel opbergmogelijkheden en bevestigingspunten voor spullen. Speed Release steekassen. DirectLine kabelgeleiding. Geschikt voor seatdropper met interne bekabeling. Kortom, de hele mikmak.

IN CONTACT

Een geïntegreerde wielsensor biedt hypernauwkeurige gegevens over snelheid, route en afstand. Het systeem registreert je fiets, herinnert je aan onderhoudstermijnen en andere zaken via de gratis Cannondale app.

Bekijk alle modellen én spring gerust binnen!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.