Cannondale SystemSix, 's werelds snelste fiets


Sneller omhoog, sneller omlaag, sneller in de sprint, en ja, ook de snelste in de windtunnel. Dit is de Cannondale SystemSix, 's werelds snelste fiets.

Jaren van intensieve R&D hebben geresulteerd in de Cannondale SystemSix, de snelste UCI-reglementaire racefiets ter wereld. Een volledig system-integrated ontwerp geeft je in elke situatie zulke enorme adrenaline-kicks, dat zelfs de ’need for speed’ van de meest fanatieke die-hard wordt bevredigd.

Elk detail van de Cannondale SystemSix is met zorg ontworpen om sneller te gaan, niet alleen in de windtunnel, maar waar je echt fietst. De som van zes is gelijk aan "gratis snelheid". Je hebt een systeem nodig om 's werelds snelste fiets te kunnen maken.
De SystemSix is geoptimaliseerd om alle weerstanden te reduceren, om overal sneller te zijn. Niet alleen de snelste voor de pro-racers tijdens hun wedstrijdseizoen, maar gewoon het snelst voor iedereen, bijna overal waar je sneller zou wíllen gaan. En wil je niet sneller gaan, maar gewoon mee pedellen tijdens een groepsrit, dan maakt de Cannondale SystemSix het je gemakkelijker, want je gebruikt 10% minder energie. Je kunt het een aerodynamisch voordeel noemen. Cannondale noemt het SystemSix.

Benieuwd naar de hoe deze "gratis snelheid" in elkaar zit en/of de verkrijgbare modellen?  Neem eens een kijkje op Cannondale.com of kom langs in de winkel!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.