E-bike van het jaar: Cannondale Mavaro!CANNONDALE MAVARO: VERKOZEN TOT E-BIKE VAN HET JAAR!

VAB organiseerde dit jaar voor de vierde keer de ‘Bike of the Year’ verkiezing. Met deze verkiezing wil VAB het recreatief en functioneel fietsen promoten en kwaliteitsvolle elektrische fietsen onder de aandacht brengen. De prijzen worden dit jaar uitgereikt in twee categorie├źn: de gekende “E-bike of the year” en dit jaar is er ook een nieuwe categorie “Fleet e-bike of the year”. De 25 deelnemende fietsen werden uitgebreid getest door een vakjury, aangevuld met een testdag door een consumentenpanel op 23 en 24 februari.

E-BIKE OF THE YEAR:

In de categorie “E-bike of the year” streden 19 elektrische fietsen onder de €3200 om de overwinning. De deelnemende fietsen werden uitgebreid getest door een vakjury, aangevuld met een testdag door een consumentenpanel 24 februari. De top-3 is geworden:
1. Cannondale Mavaro NEO City 3 (€2999)
2. Trek TM2+ (vanaf €2399)
3. Moustache Samedi 28.3 Open (€3099)

De Cannondale Mavaro Neo City 3 werd vooral geprezen omwille van zijn uitstekende rijeigenschappen. De fiets behaalde zeer hoge scores op vlak van ondersteuning en soepelheid van de motor alsook voor zijn stuurgedrag en de wendbaarheid.

Ook de overige elektrische fietsen van Cannondale in dezelfde Mavaro-reeks onderscheiden zich door hun extreem lage gewicht, uitstekende stuurgedrag, perfect natuurlijke, sterke en betrouwbare ondersteuning en levenslange garantie op de frames.

Cannondale Mavaro Active City


  • met Bosch Active Plus motor
  • met Bosch 400Wh accu
Cannondale Mavaro Performance 4


  • met Bosch Performance motor
  • met Bosch 500Wh accu
Kom gerust langs voor een duidelijke uitleg en informeer naar de mogelijkheden voor een testrit!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.