Zorgeloos fietsplezier met een Batavus fiets

Het bieden van fietsplezier met uitstekende en aantrekkelijke fietsen is waar ons hart ligt. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen wil genieten. Of je nu zakelijk, sportief of recreatief fietst, korte afstanden of lange afstanden, genieten kan altijd. Doordat je fiets natuurlijk echt goed werkt. Maar nog veel meer omdat je op een fiets zit waar je blij van wordt. Door het model, door de kleur, of doordat er iets verrassends aan de fiets is wat jij leuk vindt. Fietsplezier dus. Daar doen we het voor.

Een trendy, stoere, elegante of sportieve stadsfiets? Voor hem of haar? Voor jong of oud? Met een opvallend of eerder bescheiden prijskaartje? Batavus heeft keuze te over. Bij ons vind je altijd de stadsfiets die jou past.

Geen versnellingen nodig of net heel veel (de Batavus luxe-stadsfietsen tellen er gemakkelijk acht)? Een vaste of verende voorvork? Een bagagedrager voor- en/of achteraan? Een gewone of extra lage instap? Batavus past zijn stadsfiets aan jouw wensen aan. En geeft hem ook de kleur van je dromen.

Je merkt het: in het uitgebreide Batavus-assortiment vindt iedereen de stadsfiets waarnaar hij zoekt. Met daarbovenop altijd de gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit van Batavus.

Batavus is een Nederlandse fietsenfabrikant die uitblinkt in een zeer gedetailleerde afwerking. Wie een Batavus-fiets koopt, mag zeker zijn van een hoge kwaliteit en een lange levensduur. 

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.