Alle fietsaccessoires voor uw stadsfietsen

Er zijn grofweg 10 miljoen tweewielers in België aanwezig en vaak worden deze voorzien van diverse accessoires. Als uw fiets ook een accessoire nodig heeft dan is Fietsen Kim het juiste adres. Hier vindt u alle accessoires die er te wensen zijn.

Denk aan fietsdragers om de fiets met de auto te kunnen vervoeren en fietstrainers die zijn voorzien van software om de snelheid en uw fietsgedrag te analyseren. Ook helemaal van deze tijd zijn de diverse navigatiesystemen die specifiek zijn ontworpen om tijdens het fietsen te gebruiken. Met een sportcamera legt u de prestaties of mooie ritten vast terwijl een fietscomputer direct de actuele gegevens in beeld zal brengen.


Fietsaccessoires zijn ook de al langer bestaande hulpmiddelen. Fietstassen en fietsmanden bestaan al zo lang als de moderne fiets bestaat. En mocht u met de fiets onverhoopt pech krijgen dan zijn fietsgereedschappen en onderhoudsmiddelen precies wat u nodig heeft. Tot deze categorie behoren fietspompen en fietsverlichting. geen enkele fietsenbezitter kan zonder.

Een veilig en goed passende fietsstoel maakt het mogelijk om samen met uw kleine kind erop uit te gaan. De fietsstoelen van Fietsen Kim voldoen stuk voor stuk aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn zijn TUV goedgekeurd. Dat is wel zo’n veilig gevoel. Sportieve fietsers kunnen baat hebben bij een rugzak of sporttas die soms voorzien zijn van een drinksysteem. Of anders is er altijd nog de traditionele bidon in een bidonhouder. Kortom, dit is het adres voor iedere fietsaccessoire.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.