Batavus CASHBACK: krijg € 200,- cashback op geselecteerde Batavus Finez e-bikes

Batavus cashback: krijg € 200,- cashback op geselecteerde Batavus Finez e-bikes


Op zoek naar een elektrische fiets waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid voorop staat? 
Dat is nu nog aantrekkelijker! Profiteer nu van 1 september tot en met 31 december 2023 van een cashback van € 200,- op één van de geselecteerde Batavus Finez e-bikes (na fietsregistratie).


Plan een proefrit in


Interesse in één van onze e-bikes? Bezoek onze fietsenwinkel en claim na aankoop van een Batavus Finez actiemodel jouw cashback!

Van alle luxe voorzien

De Batavus Finez E-go® Power is de ultieme elektrische fiets en is van alle luxe voorzien. Zo heeft deze elektrische stadsfiets een geïntegreerde accu met een capaciteit tot wel 625Wh! Die extra lange weekendtocht is dus geen enkel probleem meer. De krachtige middenmotor geeft je de ondersteuning die je nodig hebt en met de 8 versnellingen fiets je zo zwaar als je zelf wilt.


Gemakkelijk accessoires bevestigen met MIK

Dankzij het MIK-systeem dat in de achterdrager is verwerkt, bevestig je binnen een mum van tijd alle soorten fietsaccessoires. Het bevestigen van fietstassen is hierdoor nog nooit zo gemakkelijk geweest.Uitgerust met Bosch technologie


Wees elke rit de baas. De krachtige middenmotor geeft je ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt en met het duidelijke display heb je al je ritgegevens altijd bij de hand. Doordat de motor in het midden van de fiets is geplaatst, ervaar je een heerlijke stabiele elektrische fiets.Goed verlicht en veilig op weg dankzij Vizi- V-Light

Aan veiligheid is ook gedacht. Zo is de nieuwe Batavus Finez E-go® Power voorzien van de nieuwe Vizi-verlichting. Deze nieuwe verlichting zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar bent in het verkeer en is voorzien van een dag- en nachtstand. De koplamp is stevig op het spatbord bevestigd zodat deze niet snel beschadigt en het achterlicht is mooi geïntegreerd in de achterdrager. Het strakke achterlicht heeft een V-Light dat een lichtstraal in de vorm van een V op de grond projecteert om zo nog beter te zichtbaar te zijn voor het overige verkeer. De verlichting werkt op de accu van de fiets en staat altijd aan.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.