Tot €200,- CASHBACK op een SPARTA C-GRID!

ONTDEK DE SPARTA C-GRID

Met de moderne Sparta e-bikes uit de c-GRID serie rij je in stijl. Het strakke en eigentijdse design zorgt ervoor dat je opvalt, waar je ook naartoe gaat. Deze e-bike is perfect voor in de stad en biedt jou een comfortabele en efficiënte manier van reizen. Met de krachtige en stille ondersteuning van de motor kom je moeiteloos op je bestemming aan, terwijl je tegelijkertijd geniet van de frisse buitenlucht! Maak een statement en ervaar de ultieme stadservaring op de SPARTA c-GRID!

ONTVANG T/M 30 JUNI 2023 tot €200,- CASHBACK OP EEN SPARTA C-GRID!


Profiteer nu van onze speciale aanbieding: ontvang van 1 juni tot en met 30 juni 2023 tot €200,- cashback bij aankoop van een SPARTA c-GRID e-bike na registratie van jouw e-bike! 
Maak kennis met deze fantastische fiets, probeer de verschillende modellen uit en ontdek welke c-GRID het beste bij jou past. 

Waarom met de tram, bus of auto gaan, als de c-GRID FIT e-bike voor je klaarstaat? 
Moeiteloos over iedere brug of door elke haarspeldbocht, terwijl je geniet van jouw rit door de stad.

Weg met de ruis; de c-GRID FIT focust zich enkel op de dingen die je nodig hebt - comfort, snelheid en innovatie verpakt in een knap jasje. Kilometers met de bus, tram of auto laat jij in het vervolg achterwege, want voor elke stadse rit is deze e-bike de beste keuze.

De stad verslaan met wat extra power?
 
De c-GRID staat 24/7 voor je klaar. Stoplicht op groen, en gaan. Soms neem je de tijd om van de stadse omgeving te genieten, maar op andere momenten wil je gewoon even dóór. Altijd op tijd met de c-GRID ENERGY, die je de power biedt die je nodig hebt. Je wekker hoef je niet meer te zetten, want die tijd haal je makkelijk weer in.


Op zoek naar een krachtige en onderhoudsvrije e-bike? 
Et voilà, je hebt 'm gevonden. De c-GRID ULTRA doet niet aan consessies: deze e-bike biedt je de kracht én de duurzaamheid die je nodig hebt. Wat wapenfeiten op een rijtje: standaard voorzien van een 400Wh accu, onderhoudsvriendelijke riemaandrijving en dan is 'ie ook nog eens erg stil.

Maak nu een afspraak en ontdek hem bij ons in de winkel!


Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.