Batavus actieradiusactie: GRATIS een grotere accu bij aankoop van een Batavus Finez e-bike!De grote Batavus Actieradius Actie is er weer!
Van 27 maart t/m 30 juni 2023 krijgt je bij aankoop van een Finez e-bike gratis een grotere accu: een voordeel tot wel €200!

Opgelet: zolang de voorraad strekt en enkel op fietsen die kunnen geleverd worden in de periode van 27 maart t/m 30 juni 2023.

Waarom kiezen voor een Batavus Finez?

- Bij deze serie is over elk punt zorgvuldig nagedacht voor het ultieme gevoel van vrijheid en comfort.

- Batavus heeft samen met de T.U. Delft het Finez frame ontwikkeld voor optimale stabiliteit en stijfheid. En dit voel je. De Batavus Finez is extreem wendbaar omdat het gewicht optimaal is verdeeld.


- De actieradius actiemodellen zijn uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor. Doordat de motor in het midden is geplaatst profiteer je van uitstekende wendbaarheid en wegligging voor comfortabele fietstochten.

- Met Batavus V-Light ben je nóg beter zichtbaar voor achteropkomend verkeer. V-Light is een rood licht in de vorm van een V dat vlak achter je op de grond te zien is. Hierdoor creëer je je eigen veiligheidszone en beweeg je je zichtbaar in het verkeer.
Batavus Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.
- Batavus Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de e-bike automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. Ook heeft deze verlichting een standlichtfunctie, waardoor het licht aan blijft als je bijvoorbeeld wacht voor het verkeerslicht.
Ben je benieuwd?  Wij geven je graag meer info in onze winkel.
Maak nu uw afspraak!Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.