Vanaf 25 mei 2021: gewijzigde verkeerssituatie Vosselaar Centrum

Vanaf 25 mei 2021 worden in Vosselaar 4 schoolstraten en 2 éénrichtingsstraten ingevoerd, als antwoord op de grote nood/vraag om de schoolomgevingen veiliger te maken en met als doel voor iedereen een leefbare en (verkeers)veilige omgeving te bewerkstelligen.

Wat verandert er voor u betreffende onze bereikbaarheid?

Als u met de fiets of te voet tot bij ons komt, verandert er voor u niets.  We blijven langs dezelfde invalswegen, straten, wandel-en fietsdoorsteken bereikbaar.  Doe zo verder!

Maar er zijn natuurlijk ook redenen waardoor u niet met de fiets of te voet tot bij ons kan komen.

Komt u met de auto? Dan moet u ervan vanaf 25 mei 2021 rekening mee houden, dat u niet meer via de verkeerslichten aan de Antwerpsesteenweg het centrum in mag.  Dit wordt een éénrichtingsstraat.


U zal dus komende van de Antwerpsesteenweg, moeten afdraaien aan de Molenstraat en dan de Kerkstraat moeten nemen om tot bij ons te rijden.

Ook de Konijnenbergpad wordt éénrichtingsverkeer, dus ook als u op de Antwerpsesteenweg de afslag Dennendreef of Emiel Van Hemeldonckstraat neemt, zal u een heel stuk moeten rond rijden (tenzij u uw auto parkeert op Parking Centrum aan de Emiel Van Hemeldonckstraat en het overige stukje te voet of per fiets aflegt).  De afslag Molenstraat - Kerkstraat is dan dus ook de makkelijkst te nemen route.

Komt u niet via de Antwerpsesteenweg?  Via de Eigenaarsstraat en via Bolk - Cingel verandert er niets en blijven we gewoon bereikbaar zoals voordien.

Opgelet: de politie zal extra controleren op het naleven van de nieuwe verkeersregels.

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.