Wij zijn er graag voor u - ook nu!

Beste klanten,

zoals u ondertussen reeds weet, is onze winkel en werkplaats tijdelijk gesloten wegens de maatregelen die genomen werden door de overheid ter bestrijding van het Coronavirus Covid-19.

Dit valt ons moeilijk, aangezien het tegen onze natuur is om niet zo veel mogelijk voor iedereen te kunnen klaar staan, zoals we graag willen! Maar voor ieders gezondheid vinden wij het héél belangrijk de maatregelen goed op te volgen en dit blijft prioriteit.

Maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten!  Want we willen jullie natuurlijk ook nu - en nog meer nu fietsen nog één van de weinige ontspanningsmogelijkheden buitenshuis is - héél graag van dienst zijn, uiteraard mits in acht name van de nodige voorzorgsmaatregelen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bestelling of aankoop van een fiets

Dit kan! 
We mogen op dit moment niemand toelaten in onze winkel, dus uitleg krijgen over een fiets in onze winkel is onmogelijk.  Wel kan je enorm veel informatie vinden over onze fietsen op de websites van Cannondale, Batavus, Sparta, Tern en Loekie.
Maar uiteraard willen we je zoveel mogelijk begeleiden in je zoektocht naar de meest geschikte fiets voor jou en je helpen het bos door de bomen te zien.  Dus ben je op zoek, stuur dan even een e-mailtje naar info@fietsenkim.be met je een korte beschrijving naar wat voor fiets je op zoek bent, waarvoor je hem voornamelijk wenst te gebruiken, je telefoonnummer, wanneer je het makkelijkst bereikbaar bent en we contacteren je zo snel mogelijk.

En goed nieuws: uw fiets naar keuze kan besteld worden en - in vele gevallen - ook snel aan huis afgeleverd worden door ons, zodat u snel kan genieten van uw nieuwe fiets!

Tip: Wandel ook eens een keer langs onze etalage om verschillende modellen te bewonderen (ipv. vanachter je computer-/ smartphonescherm;)).

Bestelling of aankoop van fietsaccessoires en -toebehoren

Dit kan!
Ook hiervoor mogen we niemand toelaten in de winkel, maar stuur even een e-mail naar info@fietsenkim.be met je vraag/bestelling en we antwoorden je zo snel mogelijk en leveren je bestelling aan huis (zelf of via koerier), uiteraard met inachtneming van de social distancing regels.

Herstelling van je fiets

Eerste vraag hierbij: hoe dringend is de herstelling van je fiets? 
De overheid maakte categorieën voor welke groepen herstellingen noodzakelijk kunnen zijn. Voor deze fietsers (zorgverleners, mantelzorgers of mensen die hun fiets nodig hebben om te gaan werken) die geen ander alternatief hebben, mogen zogenaamde noodherstellingen plaatsvinden.   Al wie niet tot deze categorieën behoort of een ander alternatief kan vinden, moet dus wachten....
Heeft u zo'n noodherstelling én je kocht je fiets bij ons, contacteer ons dan via info@fietsenkim.be en we zullen u hieromtrent contacteren (met de nodige inlichtingen betreffende de afstandregels).

Onderhoud van je fiets

Aangezien het hierbij gaat om een onderhoud, dus geen noodherstelling, kunnen wij dit onderhoud momenteel niet uitvoeren.  U zal hiervoor een afspraak kunnen maken zodra de werkplaats terug open gaat.
Gelieve hierbij rekening te houden dat wij dan in de eerste weken enkel onderhoud zullen kunnen uitvoeren van fietsen die bij ons aangekocht werden, gezien de te verwachten drukte.

Aarzel niet ons te contacteren!  We helpen je graag verder!

Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.