Kennismakingacties GripGrab, Giro en Bike7 Pro Wax

Van maandag 3 t.e.m. zaterdag 8 december 2018 profiteert u bij ons van 10% korting op enkele nieuwe merken en/of producten in ons gamma: GripGrab (kledij-accessoires), Giro helmen en de Pro Wax van Bike7.

GRIPGRAB

GripGrab is ontstaan uit een passie voor fietsen en hardlopen en de droom om een ​​merk van producten te bouwen die deze sporten aangenaam maken.
Accessoires van hoge kwaliteit maken het verschil tussen te warm of te koud zijn, tussen nat of droog zijn, aerodynamisch of 'flappy' en tussen gezien of niet gezien worden.
GripGrab maakt producten waardoor fietsen en lopen plezierig is, hoe koud, nat of winderig het ook is - en een waar genoegen wanneer de lucht blauw is.
Deze accessoires die een 'bij'product zijn voor andere merken, dat is waar GripGrab om geeft. Dat laat ons toe om veel aandacht te besteden aan details in elk afzonderlijk model in ons assortiment en dat is waarom u een zeer hoog niveau van kwaliteit en functionaliteit kunt verwachten in elk GripGrab-model.
 


De feedback die ze ontvangen van professionals (waaronder Mathieu Van Der Poel), amateurs en klanten die gewoon genieten van een actieve levensstijl wordt continu in overweging genomen bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het verbeten van bestaande producten.
Hun doel is duidelijk: accessoires produceren volgens de hoogst mogelijk standaard en hierdoor uw prestaties en comfort verbeteren!

Actievoorwaarden:
10% korting bij aankoop/bestelling van min. 2 GripGrab producten tussen 3 en 8 december 2018.

www.gripgrab.com

GIRO

Het is altijd meer geweest dan alleen een helm ding. Het gaat over de rit. Specifiek, jouw rit. Giro beoogt je rit te verbeteren en de gevoelens die het tot leven brengt. Het gevoel van vrijheid en avontuur. De wens om te winnen. De vreugde om goed te leven. Vanaf die eerste dag 30 jaar geleden toen Jim Gentes de Giro-deuren naar de wereld opende, hebben ze proberen ervoor te zorgen dat rijden het beste deel uitmaakt van een geweldig én veilig leven.

Giro werkte 19 jaar lang samen met de wetenschappers van het Karolinska-ziekenhuis en het Royal Institute of Technology in Stockholm samen aan het MIPS-systeem voor helmen. MIPS staat voor Multi Directional Impact Protection System. MIPS is een binnenschaal, geïntegreerd in de helm. Giro gelooft, na uitgebreid onderzoek, dat helmen uitgerust met de MIPS-technologie extra bescherming bieden bij bepaalde vormen van impact, veroorzaakt door een valpartij.
www.giro.com

Actievoorwaarden:
10% korting bij aankoop/bestelling van een Giro helm tussen 3 en 8 december 2018.

BIKE7 PRO WAX
Het nieuwste product in de Bike7-serie: wattbesparende kettingwax.  Gewoon een keer proberen en je laten overtuigen!

Solventvrije wax emulsie voor optimale kettingsmering, nauwkeurig schakelen en geluidsvrij trappen. Langdurig en makkelijk onderhoud.

Actievoorwaarden:
10% korting bij aankoop van een verpakking Bike7 Pro Wax van 150ml tussen 3 en 8 december 2018.  Geldig zolang de voorraad strekt.

Profiteer er zelf van en/of zeg het voort (PS: ideaal als kersttip!) en kom zeker en vast vrijblijvend langs!Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.