Cannondale Scalpel Si Carbon 3 - test-model: nu € 3499 (ipv. € 4999)


VERKOCHT! - Cannondale Scalpel Si Carbon 3 - gebruikt als testfiets - nu te koop aan € 3499 (normale prijs: € 4999)

De Cannondale Scalpel Si Carbon is de ultieme racebike voor de ruige en onvoorspelbare realiteit van modern XC-racen. Het is de lichtste en stijfste XC-fully ter wereld, met een radicaal nieuwe XC-geometrie voor beter klimmen, ruiger afdalen en het vernederen van de concurrenten.
De Cannondale Scalpel Si Carbon onderscheidt zich door:
 
1) Onwaarschijnlijke tractie - zonder compromissen

Gepatenteerde Ai offset-aandrijving heeft superkorte liggende achtervorken voor superieure tractie op beklimmingen en een levendig stuurgedrag, zonder dat de bandenvrijheid eronder lijdt of dat je beperkt wordt tot een enkelvoudig kettingblad.

2) XC-wendbaarheid gecombineerd met allmountain-stabiliteit

De OutFront-stuurgeometrie biedt je het beste van twee werelden: rustig en stabiel op hectische afdalingen, en toch snel en wendbaar op ander terrein.

3) Explosieve stijfheid

Zeg nee tegen energieverspillende flex in je vork. De Scalpel Si is de stijfste XC-fully van dit moment, dankzij een Ai-achterwiel met gelijke spaakhoeken aan beide zijden van het wiel, superkorte achtervorken, LockR-borgassen en BallisTec Carbon constructie.

4) Ultralicht

De System Integrated cranks, vork, frame en Zero Pivot achtervorken leggen bij elkaar opgeteld niet veel gewicht in de schaal. De Scalpel Si is de lichtste XC-fully op de markt.

5) De beste XC-vork. Punt uit!

Door zijn ongelofelijke stijfheid en stuurprecisie is de Lefty veel sneller in de bochten en draait hij op de rechte stukken rondjes om de slappe XC-vorken van de concurrentie. Onze OutFrontstuurgeometrie is mogelijk dankzij de speciale extra lange vork-offset (vorksprong).

Steeds welkom in onze winkel voor meer info of een testrit!
Meest recent

Ontdek meer promoties

Ontdek meer nieuws

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.